WERKEN BIJ

Bijdrage aan innovatie en duurzaamheid

Bij APC Pallets staan we nooit stil. We ontwikkelen en innoveren. Om efficiënt te werken, om bij te dragen aan een circulaire economie en het maximale uit onze werknemers te halen. Houd je van aanpakken, wil je ontwikkelen en werken bij een eigentijds bedrijf met gevoel voor humor én een duurzame wereld? Kom dan gerust eens langs!

App ons voor een kop koffie

We houden van aanpakken

Bij APC kennen we een echte hands-on mentaliteit. We pakken kansen aan en leveren snel. Dankzij innovaties in en ontwikkeling van onze collega’s, machinepark en software beschikken we over een efficiënte wisselwerking tussen voorraadbeheer, productie en levering. Dit brengt ons in staat onze klanten in Nederland, Duitsland en België binnen 24 uur van pallets te voorzien.

 

Gezelligheid

Naast hard werken is er tijd en ruimte voor humor. Dat verbetert de werksfeer en de band tussen collega’s. Gezelligheid vinden we belangrijk. Daarom drinken en/of eten we regelmatig wat samen. Bij ons in het moderne bedrijfspand of op een leuke locatie.

 

Meer weten?

Pallets op maat voor een vlot logistiek proces

Pallets die niet op een standaardpallet passen of die niet van achter in de trailer kunnen worden geladen. Allerlei moeite-, geld en tijdrovende klussen die wij als specialist in maatwerkoplossingen voor u kunnen oplossen. Samen bekijken we uw situatie. Met ons team dragen we een passende en efficiënte oplossing aan.

Meer info over maatwerk