GEBRUIKTE HANDEL

Gebruikte handel voor hergebruik aanbieden

Gebruikte pallets, gitterboxen of palletranden die u niet meer gebruikt? Zonde om ze te laten staan of af te voeren. Ze kunnen heel gemakkelijk hergebruikt of gerepareerd worden. Uw overtollige pallets zijn zelfs geld waard!

Pallets die te slecht zijn voor reparatie, worden op een milieuvriendelijke manier verwerkt tot bijvoorbeeld spaanplaat, houtsnippers of pellet korrels. Ook verbranding waarbij energie wordt teruggewonnen is een mogelijkheid. Zo dragen we ons steentje bij aan een betere wereld. Gebruikte pallets zijn door hun milieuvriendelijke levenscyclus de meest duurzame pallets.

Gebruikte pallets worden hergebruikt of gerepareerd

Verkoop en inkoop van gebruikte pallets

Er is een levendige handel in gebruikte pallets, zeker omdat een tweedehands pallet een stuk voordeliger in aanschaf is dan een nieuwe pallet. U kunt aan ons oude pallets verkopen. Wij repareren ze en zetten ze weer in. U kunt ze zelf hergebruiken en profiteren van gunstige tarieven. Zijn ze voor u overbodig, dan worden ze opnieuw ingezet bij andere klanten.

Wij kopen alle soorten en maten oude, gebruikte en kapotte pallets op. Zowel hout als kunststof. Om een goede inschatting te kunnen maken vragen wij vooraf foto’s van de pallets te sturen via mail of whatsapp. Ook kunnen we bij u op locatie komen. In beide gevallen ontvangt u achteraf een beoordelingsrapport van ons.

Bied pallets ter verkoop aan

Nederland moet een groene, circulaire economie worden.

Daar dragen wij graag aan bij.