MAATWERK

Pallets op maat voor een vlot logistiek proces

Bent u op zoek naar maatwerkpallets, -kisten, kratten met een afwijkend formaat of vorm? Laat ons uw uitdaging weten en we lossen het op.

Niet elke vracht is standaard. Om goederen met afwijkende afmetingen zo efficiënt mogelijk te vervoeren of op te slaan maken wij pallets en industriële verpakkingen met een afwijkend formaat en draagvermogen.

Wanneer kiezen voor een pallet op maat?

Het komt vaker voor dan u denkt; transport van producten die niet op een standaard pallet passen. De ruimte in de trailer wordt niet optimaal benut en het inladen van de pallets neemt meer tijd in beslag.
Onnodige kosten die voorkomen kunnen worden door gebruik te maken van pallets met een andere afmeting. Een maatwerk pallet wordt bijvoorbeeld ingezet wanneer een vracht zwaarder is dan normaal. Het draagvermogen van een pallet op maat kan namelijk vele malen hoger zijn dan die van een standaardpallet.

Een pallet op maat kan in elke gewenste afmeting of vorm gemaakt worden voor een zo doeltreffend en veilig mogelijk logistiek proces.
Een goede afstemming van product en pallet vermindert ook de kans op schade bij transport en verplaatsen.

Delen van een opslagruimte blijven soms onbenut omdat een standaard pallet niet past. Door gebruik te maken van speciaal voor u op maat gemaakte pallets is het mogelijk uw magazijn of opslagruimte zo optimaal mogelijk in te richten.

Een onevenwichtige verdeling van het gewicht zorgt voor onveilige situaties. Zowel bij het verplaatsen van de pallets als bij de opslag.
Onze maatwerkpallets worden speciaal ontworpen om de veiligheid van werknemers te garanderen door het gewicht van de vracht gelijkmatig te verdelen.

 

Kisten, kratten en gebruikte maatwerkpallets

Wij leveren jaarlijks meer dan 240.000 maatwerkoplossingen. Hieronder maatwerkkisten, -kratten en gebruikte -pallets.  In alle soorten en maten. Gebruikte maatwerkpallets kopen we voor u op, repareren en hergebruiken we. Wel zo duurzaam én kostenefficiënt!

Voor al onze maatwerkoplossingen geldt:

  • Geheel naar uw situatie en wens geproduceerd
  • Gegarandeerde kwaliteit
  • Alle afmetingen mogelijk
  • Eigen productie
  • Productie volgens de ISPM15 normering

Het enige wat u nog hoeft te doen is ons te laten weten wat u nodigt heeft. Wat uw uitdaging ook is, wij hebben de oplossing!

Welke maatwerkverpakking zoekt u?

Wat uw uitdaging ook is, wij hebben de oplossing!

Nieuwe en gebruikte maatwerkpallets, -kisten en -kratten