APC Pallets Stellingvlonders

Wat zijn stellingvlonders?

Stellingvlonders, ook wel legborden genoemd, zijn stellingen om producten en pallets op te slaan. Ze worden vaak gebruikt in magazijnen, opslagruimtes en andere soortgelijke omgevingen. Deze stellingen zijn ontworpen om pallets en producten op hun plaats te houden en te voorkomen dat ze verschuiven of omvallen. Dit is zeer nuttig voor de veiligheid en orde van de opslagplaats, evenals voor het gemak bij het in- en uitladen van producten. Bovendien bieden stellingvlonders een goede oplossing voor afwijkende palletmaten en producten met afwijkende maatvoeringen.

Voordelen stellingvlonders

Een van de voordelen van stellingvlonders is dat ze een efficiënte manier bieden om producten op te slaan. In plaats van dat de producten op de grond of op pallets staan, worden ze op de stellingen geplaatst, waardoor er meer ruimte beschikbaar is voor opslag. Dit is zeker belangrijk bij het benutten van de beschikbare ruimte binnen een opslagruimte.

Afmetingen stellingvlonders

Bij APC Pallets beschikken we over verschillende soorten standaardafmetingen stellingvlonders. Sommige zijn specifiek ontworpen voor het opslaan van bepaalde soorten producten, zoals rollen papier of metalen platen. Andere stellingvlonders zijn bedoeld voor het opslaan van pallets of containers. Maar ook voor op maat gemaakte stellingvlonders kan je bij APC Pallets terecht. In ons assortiment vind je daarnaast ook open-, gesloten- en spaanplaatuitvoeringen: de bovenkant van de vlonder bestaat dan uit spaanplaat.

Waar kan ik stellingvlonders kopen?

Een (op maat gemaakte) stellingvlonder zorgt voor een verzorgd ogende stelling en creëert de ruimte die je nodig hebt om producten of pallets op te slaan. Wil je meer weten over stellingvlonders en wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact op via 0315-617799 of mail naar info@apc-pallets.nl.