Epol

Epol B.V. is opgericht in 1990 en gevestigd aan de Riezenweg 18 in Ulft. Het is een zusteronderneming van het Algemeen Pallet Centrum (APC) en behoort tevens tot de Wensink Groep. Het bedrijf is een specialist in het ontwerpen en vervaardigen van industriële verpakkingsoplossingen zoals houten maatpallets, kratten en kisten. Dit doen de twintig medewerkers voor diverse industrieën.

Epol B.V. beschikt over het ISPM15/IPPC keurmerk voor exportverpakkingen en heeft een sterke positie opgebouwd als producent van nieuwe pallets en kratten in ieder gewenste uitvoering en afmeting. Deze positie dankt het bedrijf aan de hoge leverbetrouwbaarheid aan klanten en de scherpe tarieven. De producten worden namelijk uitgeleverd met eigen vrachtwagens.

APV

APV is expert op het gebied van transportmiddelen en verpakkingen. Het bedrijf is verder gespecialiseerd in het speciaal bouwen van houten kisten, kratten en pallets volgens de gewenste specificaties. Dit geldt ook voor de export volgens de ISPM 15/IPPC standaard.

De belangrijkste focus van het Duitse bedrijf is het leveren van gebruikte en nieuwe pallets aan klanten. Ook hebben ze voldoende draadgaasdozen en kunststof pallets op voorraad. APV heeft een totale oppervlakte van ongeveer 15.000 m2, waarvan ongeveer 4.000 m2 beschikbaar is voor droge goederen.