MAATWERK

Samen zorgen we ervoor dat uw proces (supply chain) sneller en efficiënter gaat verlopen

Producten die niet op een standaard pallet passen. Pallets die niet van achter in de trailer worden geladen. Allerlei moeite-, geld- en tijdrovende klussen die wij graag voor u oplossen. Wij bieden in dit geval de totaaloplossing middels veilig en efficiënt transport over weg, water en lucht.

Samen met u bekijken we uw situatie. Met ons team dragen we een maatwerk oplossing aan. Zowel het uitdenken van de oplossing als het uitwerken hiervan doen we geheel zelf. Door onze jarenlange ervaring beschikken we over de juiste expertise en specialismes om geen uitdaging (op lange termijn) uit de weg te gaan. Hierbij zijn we gespecialiseerd in maatwerkpallets, -kisten en -kratten. Doordat we voorzien zijn van ISPM15 certificering, kunnen wij wereldwijd voor u aan de slag.

Onze oplossingen

Wij zijn de vakbekwame partner in de inkoop en verkoop van gebruikte en nieuwe pallets, kisten, palletranden en gitterboxen.

Maak uw wensen kenbaar
STAP 1

Kennismaken

We leren uw organisatie en uitdaging graag beter kennen.

STAP 2

Ontwerp

Wij presenteren een efficiënte oplossing voor uw logistieke probleem. Wij denken verder dan de standaard oplossingen en kijken verder in de supply chain.

STAP 3

Productie

We realiseren de oplossing in eigen productie en starten een duurzame samenwerking.

Jaarlijks leveren wij meer dan 240.000 maatwerkoplossingen.

Bart Wensink
Algemeen Directeur APC Pallets